פושניצה - אירוח כפרי, בשרים וטאבון

הסיפור שלנו

קצת עלינו

את ידע העישון של הבשרים צברתי במשך שנים עוד בהיותי צעיר בתקופת הצבא . אבי עישן בשר בשיטות שונות ובעיקר בשיטה הקרה, שהייתה נהוגה במזרח אירופה.

במקרה שלנו הוריי הגיעו מסרביה, וכך במשך השנים הבנתי שאני רוצה לשתף אנשים ולתת להם לטעום משהו שהוא חוויה שונה מהיום יום ופשוט להתענג מהמקום ומהתפריט העשיר.

תהליך הפתיחה צבר תאוצה בזמן הקורונה, מצאתי את עצמי מוצא את נוסחת החיבור המדוייקת של כל הדברים שאני אוהב, עישון בשר, שדרוג התפריט, תכנון פרגולה, בניית ריהוט , טיפוח צמחייה והפיכת המקום לגן עדן טרופי.
כדי לאפשר לי ולכם להנות ממשהו אחר.

את האירוח אנו נקיים מתחת לפרגולה שמשרה אווירה של רוגע ונינוחות, בשילוב מוזיקת רקע שקטה ומרגיעה.

גינה בפושניצה
טאבון בפשוניצה